bijzondere dienst bij trendy thema en bijzondere gospel

JFP

Op zondagochtend 11 oktober is er in de Doelhôftsjerke een zogeheten alternatiene dienst. Deze dienst begint om 10.00 uur maar voor die tijd, vanaf 09.30 uur , is er een aangekleed kopje koffie. Het thema van deze dienst is “Tussen Kunst en Kitsch”. Ds. Piet gaat tussen alle waardeloze en waardevolle spullen op zoek naar iets wat bruikbaar is?!

In deze dienst is er gospel op hoog niveau: Joy for People uit Dokkum. Al meer dan 40 jaar wil Joy for People het geloof in Jezus delen met anderen. In die jaren is de groep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie zowel in binnen als buitenland.

Met een koor van ongeveer dertig zangers, begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en blazerssectie) kan Joy for People grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht en geluidstechnici zorgen voor de finishing touch, en dit alles onder leiding van Hans Jonker.