16 december: Marché Gourmand!

marche-gourmandZaterdag 16 december is er van 17.00 tot 20.00 uur voor de vijfde keer de Marché Gourmand. Een heerlijke markt met lekkere hapjes, maar ook kerstmarkt op het Doelhôf. Dit jaar is de opbrengst voor het Project Roemenië in het voorjaar 2018: help kansarme kinderen uit de sleur van armoede.

Vanaf 17.00 uur is de Kerstmarkt geopend (en dat belooft echt wat dit jaar!) en is er soep, glühwein en chocomelk. Wat later gaan de andere koks hun waren uit alle windstreken aanbieden. We willen het zo doen dit jaar, dat als de boeren om 19.30 van het melken komen we hun ook nog wat lekkers kunnen bieden.

17 december: High Tea!

high-tea

Zondagmiddag 17 december is er aansluitend op de Marché Gourmand een muzikale middag met een High Tea! Aanvang 14.30 uur. Een afwisseling van verschillende muzikanten en dus ook een High Tea, met zowel zoete als hartige hapjes.

Nu willen we dit net als met de startzondag organiseren: dus de uitdaging om koekjes, sandwiches, bonbons, taart, rolletjes met zalm of wat dan ook te maken en mee te nemen! Zowel hartig als zoet is zeer welkom.

De middag is open, het is geen kerkdienst, het is voor heel het dorp bedoeld. Dus laten we maar weer net als bij de Kerkproeverij buren en vrienden uitnodigen!