17 mei: Toer de Hoop!

De Tour de France? Die lijkt verder weg dan ooit in deze tijd! Maar een Toer de Hoop, daar is Aldeboarn wel aan toe. Daarom rijdt de protestantse gemeente van Aldeboarn op zondag 17 mei vanaf 10:00 uur met een Toer de Hoop door het dorp!

Vanaf 10:00 uur: Tour de Hoop!
Met de Toer de Hoop wil de plaatselijke kerk alle dorpsgenoten een teken van hoop geven, een hart onder de riem in deze vreemde tijd. Er is livemuziek van het zangduo Jorien & Hilde en korte bijdragen van hoop door dominee Piet Rozeboom. Jorien & Hilde zijn enthousiaste musicerende zussen uit Amersfoort en Roden, en brengen muziek in alle genres. De caravaan rijdt door het hele dorp, zodat iedereen er op eigen erf of voor eigen deur een stukje van mee kan pikken. Natuurlijk houden we daarbij allemaal 1,5 meter afstand tot elkaar, ook op de kar, en blijven we als Boarnsters bij onze eigen woning. 

Jorien & Hilde (ze hebben er zin in!)

Compilatie op YouTube met videoboodschappen
Toch de héle toer zien? ’s Middags vanaf 14:00 uur is een samenvatting te vinden op www.pgaldeboarn.nl en op YouTube (zoek daarvoor naar Toer de Hoop). Bovendien wordt deze compilatie afgewisseld met allemaal hoopvolle groeten en boodschappen van Boarnsters, voor Boarnsters en iedereen daarbuiten.

Oproep: stuur een korte videogroet!
Iedereen kan tot en met woensdag 13 mei een korte videogroet of -boodschap mailen naar website.pgaldeboarn@gmail.com. We roepen dan ook iedereen op om een groet vanuit huis, tuin of waar dan ook op te nemen en in te sturen, van maximaal 15 seconden. Het mag gericht zijn aan iedereen, een speciale groep of iemand in het bijzonder. Roep het, schrijf het, zing het… weest vooral creatief. Wij monteren het en brengen de groet online!