Verslag van de dag: donderdag!

“Vandaag was het weer een warme dag. De zon scheen volop, maar ondanks dat gingen we er weer hard tegen aan. Alles werd afgemaakt, spullen werden opgeruimd, tassen ingepakt, laatste resten eten opgemaakt etc.

Rond elf uur ging de laatste groep naar Oradea en om drie uur kwam de directeur van het tehuis langs met de projectleider. Ze waren ontzettend blij met wat we hebben bereikt en nodigden iedereen uit om hier volgend jaar ‘gewoon’ vakantie te vieren in plaats van te werken. Daarna werd het mozaïeken bord met de naam van het tehuis onthuld, een liedje gezongen en gingen ze weer weg. Later in middag kwam er een buitje met een klap onweer maar bleef de temperatuur hoog. Toen het weer opklaarde was her tijd voor ontspanning, dus er werd gevolleybald, gewandeld en gewoon niks gedaan. Om zes uur werd de laatste warme maaltijd gegeten in Remeti. En nu zijn we bij het kampvuur liedjes zingen.

Morgen gaan we om 7 uur uit bed. Eerst gaan we 11 kilometer lopen naar de onderkant van de berg, vanaf daar gaan we met de bus naar Oradea, waar we gaan lunchen. Vanuit Oradea hopen we na een 28 uur lange busreis zaterdag middag veilig in Nederland aan te komen.

Fijne avond en tot morgen”!

image

image image