Verslag van de dag: zondag!

Het volgende verslag kregen we vanavond om half tien op de App:

“De dag begon om 8 uur met ontbijt, vervolgens een kerkdienst gehad met een stuk bijbeltekst dat dominee Piet nog nooit gebruikt had. Daarbij stellingen gehad waarbij je je mening kon geven over actuele onderwerpen die we terugkoppelden naar de bijbel.

Om 11 uur zijn we gaan wandelen. Een prachtige toch naar een klif. We moesten een 25 meter brede rivier oversteken op de blote voeten. Lekker koud maar verfrissend. Daarna zijn we de berg op gaan lopen, die steiler was dan de meesten hadden verwacht. Velen waren al snel moe, maar iedereen heeft het gehaald. Op de top van de berg met een heel mooi uitzicht lekker gegeten, daarna weer terug naar beneden gelopen.

Terug bij het kinderhuis gingen de meesten lekker in de rivier zwemmen. Een aantal jongens hebben een hottub gemaakt, die toch 5 graden warm was. Uiteindelijk heeft zelfs de dominee gedouched in de rivier!

De middag hebben de meesten zelf ingevuld. Onder andere met de tokkelbaan! Als avond eten hebben we heerlijke kippenbouillon en aardappelsalade gegeten. Nu zijn we bij het kampvuur dit bericht aan het schrijven, marshmallows aan het eten en aan het zingen. De elektriciteit valt hier 2x per dag een uur uit, maar we redden ons prima zonder stroom en water.

We wensen Klaas Jelle Faber een fijne verjaardag toe. En kregen een heleboel groetjes toe geroepen van iedereen naar hun ouders, familie en anderen. Fijne avond nog en tot morgen!”