Voedsel en huishoudelijke artikelen voor Roma in sloppenwijken

Momenteel bevinden we ons allemaal in uitzonderlijke omstandigheden. Door de COVID-19 crises veranderen plannen en vallen ze in elkaar als een kaartenhuis. Gelukkig zijn er veel organisaties die zich inzetten voor de mensen die het hardst worden getroffen. Eén van die organisaties is Mission Possible.

Met name de Roma in Bulgarije zijn sterk getroffen. Het einde van de winter is voor gezinnen in Bulgaarse sloppenwijken altijd al een moeilijke tijd. Door de maatregelen mogen zij nu hun dorpen niet verlaten en zitten ze zonder werk en inkomen thuis. Kinderen krijgen geen maaltijd op school want de scholen zijn gesloten. Gezinnen zitten opgesloten in een gebrekkige woningen waar nauwelijks ruimte is.

Mission Possible is een hulpactie gestart om deze mensen onmiddellijk te helpen. Ze verdelen voedselpakketten en teilen gevuld met artikelen voor hygiëne. Helpt u ook mee? U kunt deelnemen aan dit project door het overmaken van elk willekeurig bedrag o.v.v. “Roma”. Meer weten? Kijk op www.missionpossible.nl.